Рецепт руског научника, професора Христа Мермерског, многи представљају као револуционаран лек, којим су наводно на хиљаде људи излечени од рака.

“То је храна за лечење комплетног организма, а рак се у таквом организму само повуче”, рекао је у својим предавањима проф. Мермерски.

Тајна је у томе што ова смеса чисти крвне жиле, лечи срце, обнавља имунитет, чисти јетру и бубреге. Такође, побољшава рад мозга и памћење, чува од инфаркта и доводи до излечења оних који су доживели инфаркт или мождани удар. Многи говоре и да је реч о најбољем средству против свих врста рака!

Састојци:

* 15 свежих, здравих лимуна, 12 главица свежег белог лука, 1 кг домаћегмеда, 400 г проклијалог жита (млада зелена пшеница) и 400 г свежих ораха.

* Припрема проклијале пшенице: 400 г пшенице ставити у прокувану стаклену посуду. Налити водом да одстоји, најбоље преко ноћи. После 10 – 12 сати, преко чисте газеоцедити воду и добро опрати зрна, па опет процедити кроз газу.

У посуди оставити оцеђену пшеницу да одстоји 24 сата. Након тога, добићете пшеницу са клицама, дужине 1-2 милиметара.

* Припрема лека: Самлети заједно проклијалу пшеницу, орахе и очишћене главице белог лука. Самлети 5 лимунова са корицом, па све заједно измешати. Од осталих 10 узети само сок и помешати са осталом масом, док смеса не постане хомогена.

Додати мед и дуже мешати дрвеном кашиком, па сипати у стаклене посуде. Оставите их да стоје 3 дана у фрижидеру, па онда можете почети са конзумирањем.

* Примена: Ова храна узима се 30 минута пре доручка, пре ручка, пре вечере и пре спавања. Ако је користите за лечење рака, узимајте једну до две кашике свака 2 сата.

Професор Мермерски каже да рецепт гарантује здравље и дуг живот, као и излечење од рака, очување свежине тела, младости и енергије.

„Овај лек садржи све неопходне витамине, минералне соли, биоактивне супстанце, протеине, угљене хидрате и биљне масти. Зато и побољшава рад свих унутрашњих органа и жлезда, које одржавају тело здравим, а доводи и до излечења од рака у потпуности“, истакао је доктор.

(Zdravapriroda.com)